PayPal

 

V naši spletni trgovini sprejemamo tudi plačila s PayPal računom ali kreditnimi karticami preko PayPal sistema.

 

 

 

 

 

Kaj je PayPal?

 

PayPal je varen in razširjen sistem plačevanja storitev preko interneta. S PayPal-om lahko storitve plačujete tako posamezniki kot tudi podjetja. PayPal sistem vam omogoča izbiro dveh načinov plačevanja: s PayPal računom ali s kreditno kartico preko PayPal sistema. 

 

 

Kako do PayPal računa?

 

V kolikor še nimate PayPal računa, si ga lahko pridobite tako, da se registrirate v sistem na www.paypal.com in si ustvarite svoj uporabniški račun, za katerega se uporablja e-poštni naslov. Uporabniški račun je potrebno verificirati s kreditno ali debetno kartico (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron, debetna kartica je primerna, če je na njej Mastercard ali Visa logotip). Paypal omogoča registracijo tudi brez kreditne kartice. Sredstva si na svoj račun lahko nakažete preko UPN obrazca. Dodatne informacije si lahko pridobite na njihovi uradni spletni strani www.paypal.com.

 

 

Plačevanje s PayPal računom ali kreditnimi karticami preko PayPal sistema

 

Pri plačilu s PayPal računom ali kreditnimi karticami (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron) poteka plačilo preko ponudnika www.paypal.com, ki slovi kot varen in hiter anonimni sistem spletnega e-plačevanja s kreditnimi karticami v realnem času ob takojšni on-line avtorizaciji. Pri izbiri plačila preko PayPal sistema vas bo sistem preusmeril na varno stran PayPal sistema plačevanja s kreditnimi karticami. Izpolnili boste plačilni obrazec, po zaključku procesa preverili vse navedene podatke in potrdili plačilo. Po vaši potrditvi vas bo sistem vrnil na našo spletno stran.